عمل لیپوساکشن
عمل لیپوساکشن یکی از انواع جراحی زیبایی و روش های پیکرتراشی و کاهش سایز موضعی برای فرم دهی به بدن می باشد که بر پایه روش ساکشن کردن یا مکش چربی ها از موضع مورد نظر صورت می گیرد. عمل ساکشن یک روش لاغری عمومی بدن به حساب نمی آید و تنها برای چاقی های موضعی و نواحی که دارای چربی انباشته می باشند، مناسب است.
بهترین کاندید برای عمل لیپوساکشن افرادی هستند که دارای تناسب اندامی نسبی هستند و اضافه وزن و چاقی زیادی نداشته و در اندامی خاص تجمع چربی و برجستگی دارند. مانند افرادی که اندامی متناسب دارند ولی در ناحیه شکم و چربی دارای چربی مقاوم و سرسخت هستند.
غالب اضافه وزن ها و چاقی ها با ورزش کردن و رژیم های غذایی از بین می روند ولی برخی از چربی ها مقاوم بوده و با روش ها ذکر شده از بین نمی روند در چنین مواردی از عمل لیپوساکشن استفاده می گردد. اندام هایی که توسط عمل لیپوساکشن قابلیت فرم دهی و کوچک شدن دارند شامل این موارد می باشند: شکم و پهلو، بازو ها، باسن، کمر و پشت، قفسه سینه، ران ها، ساق و مچ پا و گردن.
در صورتی که شخص پس از عمل لیپوساکشن تناسب اندام خود را حفظ کند و برنامه غذایی اصولی و درستی را پیش بگیرد و کمی فعالیت ورزشی به فعالیت های روزانه خود اضافه نماید، چربی هایی که توسط عمل لیپوساکشن برداشته شده اند، برگشت پذیر نیستند و این فرم دهی دائمی خواهد بود.
چربی های مکش شده توسط این جراحی غیر قابل بازیابی و تصفیه نا پذیر هستند و قابلیت تزریق به نواحی دیگر بدن را ندارند. نکته دیگری که در این جراحی زیبایی اهمیت دارد، وضعیت ارتجاعی پوست می باشد. اگر شخص سن زیادی ندارد و پوست هنوز خاصیت الاستیک و کشسانی خود را حفظ کرده است، عمل لیپوساکشن مناسب شخص می باشد. پوست پس از جراحی به خوبی خود را با شرایط و حجم جدید منطبق وسازگار کرده و جمع می شود.
اگر سن شخص زیاد باشد و یا پوست به دلایل مختلفی خاصیت ارتجاعی و الاستیسیته خود را از دست داده باشد، عمل لیپوساکشن برای او مناسب نمی باشد. یا در صورت استفاده از این روش جراحی پیکرتراشی، بهتر است یک جراحی دیگر به صورت تکمیلی برای حذف و برداشتن پوست اضافه و کشیدن پوست انجام گیرد. انتخاب و تشخیص جراحی پس از مشورت و راهنمایی از سوی پزشک متخصص زیبایی انجام می گیرد.
همچنین سلامت متقاضی برای انجام این جراحی اهمیت دارد. شخص باید دارای بیماری های زمینه ای نبوده و سلامت کافی برای انجام این جراحی داشته باشد. تست سلامت قلب و عروق از آزمایشات و معاینات پیش از این عمل جراحی می باشد. همچنین بیماری هایی مانند دیابت و ضعف در سیستم ایمنی بدن مانع انجام عمل لیپوساکشن می شود.
افرادی که دچار اضافه وزن شدید و چاقی زیاد هستند نیز گزینه مناسبی برای این جراحی زیبایی نمی باشند. بهتر است شخص ابتدا با رژیم های لاغری و کاهش وزن به کمک ورزش به تناسب اندام مناسب برسد و سپس در صورت وجود داشتن چربی های مقاوم و سرسخت در برخی از اندام و نواحی از جراحی های زیبایی استفاده نماید.
عمل لیپوساکشن مانند هر جراحی کوچک و بزرگ دیگر نیاز به مهارت و دانش به روز پزشک و تخصص بالای او دارد. اگر این جراحی به صورت درست و منطبق با اصول انجام نگیرد می تواند عوارضی به دنبال داشته باشد که شامل این موارد می شود:
مکش و ساکشن باید با مهارت و ظرافت فراوان انجام گیرد تا باعث بی نظمی و نا همواری در سطح پوست نشده و شکلی یکنواخت و یک دست داشته باشد. فرم دهی در این جراحی بسیار اهمیت دارد.
یکی دیگر از عوارضی که ممکن است در شخص به وجود بیاید، کرخت شدن و از دست رفتن حس در موضع مورد نظر می باشد که مهارت و ظرافت جراح می تواند این عوارض را بسیار پایین بیاورد.
عفونت نیز از دیگر عوارضی است که معمولا پس از جراحی ساکشن ممکن است اتفاق بیوفتد و می تواند به دلیل شرایط جسمی شخص یا شیوه مراقبت از موضع مورد نظر اتفاق بیوفتد. توصیه های درست و تجویز آنتی بیوتیک های مناسب و به موقع می تواند خطر ابتلا به عفونت را پس از عمل لیپوساکشن کاهش دهد.
آمبولی چربی نیز از دیگر عوارض احتمالی پس از عمل لیپوساکشن می باشد. آمبولی چربی به علت وارد شدن سلول چربی در رگ های خونی و مسدود کردن جریان خون اتفاق می افتد. داشتن اضافه وزن زیاد و نداشتن تجربه و مهارت کافی می تواند از دلایل به وجود آمدن این موارد شود. انتخاب کلینیک پاسخگو و مسئولیت پذیر و متخصص و جراح زیبایی زبردست و با مسئولیت تمامی این عوارض را به صورت قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
این جراحی زیبایی به دو صورت بیهوشی یا بی حسی موضعی انجام می گیرد. انتخاب آن بسته به ناحیه مورد نظر و شرایط جسمی متقاضی دارد. مرحله بعدی ایجاد یک برش کوچک در سطح پوست می باشد. این برش تنها به اندازه ای است که لوله باریک کانولا از آن عبور کند. عمل مکش و تخلیه چربی به صورت رفت و برگشتی می باشد. ممکن است به دلیل وسعت موضع مورد نظر نیاز باشد، چند برش کوچک در سطح پوست ایجاد شود. در این مرحله ممکن است از روش هایی برای شکستن و کندن چربی از محل خود استفاده شود تا چربی قابل جدا شدن شود.
پیش از انجام جراحی شخص باید تا حداقل دو هفته پیش از عمل لیپوساکشن از مصرف دخانیات و الکل اجتناب کرده باشد. متقاضی باید پیش از جراحی داروهای ضد انعقاد خون مصرف نکرده باشد. ناشتا بودن نیز از توصیه های پیش از جراحی می باشد.
یکی از پر تقاضاترین نواحی برای عمل لیپوساکشن، پهلو و شکم می باشد. ولی اگر پهلو و شکم دارای چربی زیادی باشند و شخص سن زیادی داشته باشد یا پوست قابلیت ارتجاعی و الاستیک خود را از دست داده باشد، ممکن است پس از این جراحی پوست شکم و پهلو شل و آویزان شود و افتادگی پیدا کند. برای بر طرف نمودن این مشکل می توان این جراحی را با جراحی زیبایی دیگری ترکیب کرد تا پوست را نیز سفت کند. این توصیه طبق تشخیص و نظر پزشک انجام می گیرد.
می توان جراحی لیپوساکشن را با عمل لیزر لیپولیز ترکیب کرد تا کاهش حجم ناحیه مورد نظر با جمع شدن پوست و سفتی بیشتری صورت بگیرد. روش های دیگر جایگزینی نیز وجود دارد که بسته به شرایط فرد دارد.
پس از عمل لیپوساکشن فرد باید بر طبق توصیه پزشک جراح، از گن طبی ویژه ای برای ناحیه مورد نظر استفاده نماید. تورم، کبودی و التهاب از عوارض پس از جراحی می باشد که ممکن است تا چند هفته بر روی موضع مورد نظر وجود داشته باشد. شخص باید از فشار آوردن به ناحیه مورد نظر و خوابیدن روی آن اجتناب نماید. همچنین شخص نباید فعالیت سنگین یا ورزش انجام دهد.
عمل لیپوساکشن در این کلینیک زیبایی با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته و به روز انجام می گیرود. ما در این مجموعه مجرب ترین و حاذق ترین جراحان و متخصصین را گرد هم آورده ایم تا از عوارض و مشکلات احتمالی بکاهیم و نگرانی را از دوش مراجعین خود برداریم. برای دریافت نوبت مشاوره و معاینه با همکاران ما در بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.
3.000.000 تومان تخفیف ویژه عمل های جراحی ماموپلاستی و ابدومینوپلاستی تا پایان آبان ماه
برای اولین بار در ایران تا سقف 42.000.000 تومان تسهیلات و وام انجام عمل های جراحی زیبایی دریافت نمایید. |